Politie Munder houdt criminelen in politie-uniform aan 

1 Politie Munder houdt criminelen in politie-uniform aan“Stop a k…. wagi, na skowtu dja”
De politie van Munder heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag 15 juni drie pseudo politiemannen klemgereden en aangehouden in een blauwgelakte Toyota Starlet. Uit het onderzoek blijkt dat de daders kort voor hun aanhouding de politieman S., te werk gesteld op station Munder, die over de Ringweg reed, sommeerden te stoppen. “Stop a k…. wagi, na skowti dja”, zei een van de verdachten tegen de politieman, die in zijn privé voertuig reed. De politieagent vond de benadering vreemd en vroeg terstond assistentie. Het vermoeden bestaat dat een van de verdachten de politieman S. positief herkende en reden zij toen door. Agent S. zette een achtervolging in. De prowagen van Munder, die zich toevallig in de omgeving bevond, reageerde terstond op de gevraagde assistentie en het gelukte de politie om het bedoeld voertuig aan de Washingtonstraat klem te rijden. De verdachten Rinaldo N., Roche M. en Vinod S. werden in het voertuig aangehouden en door assistentie van RBT werden zij overgebracht naar politiepost Munder, alwaar het trio na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering is gesteld. De verdachte in politie-uniform is in mei dit jaar in vrijheid gesteld. Op de verdachten zijn mobiele telefoons, een muts en hasj aangetroffen. De verdachten zijn oud bekenden van de politie.
Saskia Bandhan 
 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: