Havo en VWO van start met examens

 
De studenten van het Hoger Algemeen Vormend Onderwijs (Havo) maken vandaag een aanvang met het laatste onderdeel van het schooljaar: examens. Van 17 tot en met 28 juni worden deze studenten geëxamineerd in de vakken Nederlands, Economie I en II, Wiskunde, Scheikunde, Natuurkunde, Geschiedenis, Engels, Biologie, Spaans en Aardrijkskunde. Op het Voorbereidend Wettenschappelijk Onderwijs (VWO) is de examenperiode op 14 juni ingegaan. Het VWO-examen bevat eveneens dezelfde vakken als op het Havo, inclusief Frans en Sociologie. Net als op Havo eindigen de VWO-studenten ook op 28 juni met de examens. Op beide schooltypen wordt de uitslag op 10 juli 2019 bekendgemaakt. De examenstudenten van Havo die de eindstreep niet behalen, kunnen in de periode van 22 juli tot en met 31 juli een herkansing afleggen. Voor de VWO-examenstudenten is dat in de periode van 19 juli tot en met 30 juli. Van het herexamen van beide schooltypen worden de resultaten op 5 augustus bekendgemaakt.
KSR

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: