Vier illegale gouddelvers ingerekend

1Vier illegale gouddelvers ingerekend1 1Vier illegale gouddelvers ingerekend2 1Vier illegale gouddelvers ingerekend3
 
 
 
 
 
 
 
 
Verdachten probeerden in te rijden op militair
Een gemengde eenheid van politie en militairen, die momenteel gestationeerd is bij Iamgold, heeft donderdag vier porknokkers klemgereden en aangehouden. Zij werden aangehouden in de Koolhove mijn. Bij de aanhouding probeerde een van de verdachten in een gereedstaand voertuig te vluchten. Bij deze poging heeft hij een militair, die deel uitmaakte van de gemengde eenheid, bijna omvergereden. De militair kon op het nippertje nog opzij springen. Hij opende toen gericht het vuur op de banden van de vluchtwagen. Het voertuig kwam daarna tot stilstand en de verdachten werden toen ook aangehouden. In het belang van het verdere onderzoek is het viertal overgedragen aan de politie van Brownsweg.
Saskia Bandhan 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: