Suriname Business Forum kiest nieuw dagelijks bestuur

Steven Mac Andrew is gekozen tot de nieuwe voorzitter van SBF
Steven Mac Andrew is gekozen tot de nieuwe voorzitter van SBF

Het Suriname Business Forum (SBF) heeft op woensdag 12 juni tijdens haar SBF BV 4-2019 de verkiezingen voor het dagelijks bestuur van het forum gehouden. De directeur van de Vereniging Surinaams Bedrijfsleven (VSB), Steven Mac Andrew, is tijdens de verkiezing gekozen tot de nieuwe voorzitter van SBF voor een periode van een jaar. Behalve de VSB-directeur zijn ook de voorzitter van de Associatie van Surinaamse Fabrikanten (Asfa), Wilgo Bilkerdijk (secretaris), en de voorzitter van Women in Business Suriname (WBS), Marion Stekkel-Vroom (penningmeester), gekozen als leden van het dagelijks bestuur.
Het SBF is een rechtspersoon, ingesteld bij Wet van 18 oktober 2006, en functioneert nog steeds en werkt continu aan de duurzame en innovatieve ontwikkeling van de lokale private sector. Het doel is het vergemakkelijken van zaken doen en bevordering van ondernemerschap. Het platform voor publiek-private dialoog heeft een bestuur, welke bestaat uit vertegenwoordigers van de volgende stakeholdersorganisaties: Asfa, VSB, Kamer van Koophandel en Fabrieken (KKF), ministeries van Financiën, Handel Industrie & Toerisme, Justitie & Politie en Landbouw, Veeteelt en Visserij, WBS, Anton de Kom Universiteit van Suriname (AdeKUS) en de Raad van Vakcentrales in Suriname (Ravaksur).

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: