Politie Munder sluit moeder met drie zonen en vijf vrienden op

De politie van Munder heeft woensdag opgetreden tegen een moeder, haar drie zonen en vijf vrienden van de zonen. De leeftijden van de jongens variëren  tussen 13 tot 19 jaar. Een van de jongens is werkzaam en de rest blijft thuis en samen vallen ze buurtbewoners en voorbijgangers lastig. Zij hokken op de hoek van de Oerdistraat. Deze jeugdigen gebruiken drugs en belemmeren de weg voor voorbijgangers. Na de aanhouding van deze groep is de buurt gevrijwaard van deze ongure elementen. De buurtbewoners ondervinden geen last meer. De politie van Munder heeft in eerste instantie de moeder en haar zonen aangesproken. Het blijkt dat zij geen lering hebben getrokken en zij hebben wederom een buurbewoner aangevallen. De eerste keer werd het leven van familie H. zuur gemaakt. De jongens hebben vernielingen aangebracht en zij hebben ook de woning bekogeld. Hetzelfde hebben zij wederom willen uithalen met een andere buurman die een politieman is. De moeder is gewapend met een hamer op de politieman afgegaan. In het belang van het verder onderzoek heeft de politie woensdag de moeder, haar drie zonen, en drie vrienden van de zonen ingesloten. Donderdag en vrijdag 14 juni zijn nog twee jongens opgespoord en aangehouden. Deze mensen maakten het leven van de buurtbewoners zuur. Zij zijn allemaal in verzekering gesteld.
Saskia Bandhan    
 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: