Decoratie Georginio Wijnaldum in Coronie afgelast

giniDe decoratie van Champions League-winnaar Georginio Wijnaldum zondag in Coronie is afgelast. Dit meldt het commissiariaat Coronie op haar facebookpagina. Dc Remie Tarnadi was niet bereikbaar voor nader uitleg. De reden waarom deze plechtigheid afgelast is, is niet aangegeven. De huldiging zou gedaan worden door president Desi Bouterse tijdens een NDP-vergadering in Coronie. Wijnaldum is met de cup met de grote oren (Champions League-beker) naar Suriname gekomen.
Politieke show
Reeds bij de eerste bekendmaking van de decoratie van Wijnaldum tijdens een NDP-vergadering, waren de kritieken niet mals. Vooral op social media werd de NDP beschuldigt om een politieke show ervan te maken. Op de flyers van de NDP-vergadering in Coronie was ook de huldiging meegenomen. Dagblad Suriname verneemt dat Wijnaldum zelf niet op de hoogte was dat hij tijdens een NDP-activiteit gedecoreerd zou worden. Bronnen melden dat Wijnaldum niet wil bemoeien met politieke zaken of onderdeel daarvan wil zijn.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: