Buurtbewoner haalde vechtende vrouwen uit elkaar

De verdachte Warcha G. is juist degene die is afgetakeld door haar medeverdachte Sharmila P. Dat blijkt uit de verklaring die een buurtbewoner gisteren aflegde in de rechtszaal. Het geval speelde zich af op 18 januari na een familiegeschil. Warcha heeft eerder ontkend dat zij degene is die Sharmila P. heeft mishandeld. Volgens Warcha vertrok zij in de middag van werk richting huis, maar werd onderweg door Sharmila, die aan de kant van de weg geparkeerd stond, benaderd. Sharmila vroeg haar rekenschap over een Whatsapp-chatbericht waarin negatieve opmerkingen over de broer van Sharmila waren gemaakt. Dit is toen Sharmila haar (Warcha) aan haar haren greep en vuistslagen begon toe te brengen op haar rug. Vervolgens moest Warcha ook enkele klappen incasseren en is door het gevecht haar gezondheidsbril en mobiele telefoon vernield. De buurtbewoner verklaarde dat hij die bewuste middag terugkeerde naar huis toen hij de vechtersbazen zag. Hij stopte zijn auto en haalde de vrouwen gelijk uit elkaar. Op vragen van kantonrechter Lydia Ravenberg bevestigde deze getuige dat hij inderdaad gezien heeft hoe Sharmila haar tegenstander aftakelde. Wat de oorzaak van de ruzie is, weet hij niet. Wel heeft hij Sharmila van de locatie weggestuurd en Warcha hierna met zijn voertuig thuis afgezet. De buurtbewoner heeft wel niet gezien of een bril van Warcha is vernield. Sharmila, die ook voor mishandeling van Warcha terecht staat, is wederom niet op de strafzitting verschenen. Deze zaak wordt op 25 juli verder behandeld.

FR

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: