PL-chauffeur N.J. in hechtenis genomen

Politieambtenaren van het politie bureau Latour hebben op donderdag 06 juni, tijdens surveillance, de 37-jarige lijnbus chauffeur N.J. die de route Paramaribo – Lelydorp onderhoudt staande gehouden. N.J. reed namelijk met zijn personenbus over het rijwiel pad aan de Indira Gandhiweg. Dat deed hij notabene met een hoge snelheid.
Tijdens het verbaliseren van N.J. is gebleken dat hij nog een openstaande verkeersvonnis op zijn naam had staan. In het jaar 2016 was hij namelijk bekeurd en veroordeeld voor een overtreding van dezelfde aard als die gepleegd op 6 juni dit jaar. N.J. is in het jaar 2016 door de rechter veroordeeld tot het betalen van een boete of 10 dagen hechtenis.
Toen bleek dat N.J. de door de rechter opgelegde boete niet kon betalen is hij door de politie aangehouden en vervolgens overgebracht naar het huis van bewaring aan de Duisburglaan, alwaar hij zijn 10 dagen hechtenis moet uitzitten.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: