Hangjongeren bewerken slachtoffer met kapmes

De politie van Leiding 9A kreeg in de nacht van dinsdag op woensdag 12 juni een melding van een kappartij aan de Anton Bundelstraat, een zijstraat van de Commissaris Weythingweg. Volgens verklaring van het slachtoffer Raoul T. liep hij naar huis. Een groep hangjongeren stond op de vermelde kruising. Het slachtoffer sprak de jongens aan en vroeg hen om de weg voor hem vrij te maken. Dit viel niet in goede aarde bij de jongens. Een van de hangjongeren pakte een kapmes en bewerkte het slachtoffer overal op zijn lichaam. Na de daad was de groep spoorloos. De politie, die intussen werd ingeschakeld door een omstander, heeft het slachtoffer besmeurd met bloed ter plaatse aangetroffen. Hij vertoonde kapverwondingen aan zijn gelaat en arm. Hij werd per ontboden ambulance vervoerd naar de Spoed Eisende Hulp. Na de behandeling werd het slachtoffer huiswaarts gestuurd. Hij verkeert buiten levensgevaar. De politie is bezig de daders op te sporen.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: