Mohes Persaud en Shailesh Orie ontvlucht uit Santo Boma

orieTwee gedetineerden, Mohes Persaud en de Shailesh Orie, zijn zaterdagmorgen uit de strafinrichting Santo Boma gevlucht. Penitentiaire voorlichter Wendel Pinas bevestigt de ontvluchting van beide gedetineerden. Volgens hem is de ontvluchting in de ochtend van zaterdag ontdekt. Wat hij over de ontvluchte gedetineerde kon vertellen, is dat de 40-jarige Mohes in 2017 is veroordeeld tot een gevangenisstraf van 20 jaar voor moord van zijn vriendin in 2016. Orie (39 jaar) is in 2017 veroordeeld tot 4 jaar gevangenisstraf voor diefstal door middel van geweldpleging. Van de wederhelft van Mohes is vernomen dat hij vorige maand naar haar heeft gebeld en daarbij heeft aangegeven dat hij binnenkort zal ontvluchten en vervolgens haar en hun kinderen zal vermoorden.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: