Arbeider steelt SRD 15000 uit auto van klant

De politie van Wanica heeft zaterdag de verdachte I.K. opgespoord en aangehouden wegens diefstal uit een auto. Uit het politioneel onderzoek blijkt dat de benadeelde op een gegeven moment met zijn wagen is aangekomen op het bedrijfsterrein. Hij parkeerde zijn wagen, echter vergat hij het voertuig op slot te doen. Hij had SRD 70.000 in zijn wagen en liet de wagen open. Toen hij terugkwam, merkte de benadeelde dat iemand in zijn auto was geweest en met een deel van het geld ervandoor was gegaan. Er is camerabeveiliging op het terrein en uit die beelden blijkt dat de verdachte, de arbeider I.K., in de auto is geweest en daaruit een deel van het geld heeft weggenomen. Volgens de benadeelde ontbreekt er SRD 15.000. De verdachte geeft toe SRD 2500 te hebben weggenomen. Met dat geld heeft hij schulden afgelost. In het belang van het onderzoek is I.K. in verzekering gesteld. De politie doet herhaaldelijk een beroep op autobestuurders en eigenaren om geen waardevolle goederen in voertuigen onbeheerd achter te laten. Auto-inbraken zijn heden ten dagen schering en inslag.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!