RBT Paramaribo lost beroving krantenleverancier op

Tweede verdachte ingerekend

RBT Paramaribo in samenwerking met politie Geyersvlijt heeft op donderdag 6 juni de op die dag jarige verdachte, Arsinio W. meer bekend als ‘Dumdum, ’ in Para gearresteerd. Deze 23-jarige wordt samen met de 19-jarige Stevano G. verdacht van een beroving. De politie heeft beide verdachten intussen ingerekend. Op 25 april 2019 hebben de verdachten een krantenleverancier voor een winkel overvallen. Het slachtoffer is beroofd van zijn halsketting van geel metaal. Beide verdachten waren al die tijd voortvluchtig. Het gelukte de sterke arm Stevano op 23 mei aan te houden en na twee weken gelukte het de politie ook Arsinio in te rekenen. De buit is niet terecht. In het belang van het onderzoek blijft het duo in arrest.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: