Leverancier maakt werkgever SRD 4000 armer

Een leverancier heeft op 13 mei 2019 zijn werkgever benadeeld voor een bedrag van SRD 4000,-. Op die bewuste dag is de verdachte zoals gewoonlijk rundvlees gaan leveren. Hij ontving daarbij geld van de diverse winkeliers. Het bedrag kwam op een totaal van SRD 4000,-. De werkgever hoorde sinds die dag niets meer van deze werknemer en daarom schakelde hij de politie voor hem in. Op basis van de gegevens ging de politie op onderzoek uit. De verdachte werd toen opgespoord en het gelukte de sterke arm om de verdachte A. op vrijdag 6 juni aan te houden. Bij zijn voorgeleiding verklaarde de verdachte dat hij is beroofd. Weliswaar heeft hij geen aangifte bij de politie gedaan. In het belang van het verder onderzoek is A. ter zake verduistering in verzekering gesteld.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: