Medewerkster call center in verzekering gesteld

De 32-jarige Ronella B. is op maandagmorgen 3 juni door de politie van het ressort Geyersvlijt ingesloten, na overleg met het Openbaar Ministerie. Zij wordt verdacht van onder andere zware mishandeling.
De wetsdienaren werden ingeschakeld voor een steekpartij in het ressort. Bij aankomst op de locatie werd het slachtoffer met verwondingen op haar hoofd en in haar gelaat aangetroffen. Volgens verklaring van het slachtoffer leeft zij al geruime tijd op gespannen voet met Ronella. Op die bewuste maandagmorgen kregen zij een hoog lopende ruzie met elkaar waarbij Ronella haar eerst met een fles op het hoofd sloeg om vervolgens een scherp voorwerp tevoorschijn te halen waarmee zij het slachtoffer in het gelaat stak. Het slachtoffer is na medische behandeling naar huis gestuurd. Ronella, B. had de plaats van het incident verlaten voor de komst van de politie. Zij is opgespoord, aangehouden en overgebracht naar het politie bureau. Hangende het onderzoek is zij achter slot en grendel gezet.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: