VHP doet intrede op Maretraiteproject te Houttuin

De kern Maretraiteproject samen met VHP-hoofdbestuursleden
De kern Maretraiteproject samen met VHP-hoofdbestuursleden

VHP-topman Chan Santokhi bezig de kern Maretraiteproject toe te spreken bij de installatie
VHP-topman Chan Santokhi bezig de kern Maretraiteproject toe te spreken bij de installatie

Mildred Pinas, coordinator van VHP Maretraiteproject
Mildred Pinas, coordinator van VHP Maretraiteproject
Nog nooit eerder was de VHP gestructureerd aanwezig op het Maretraiteproject te Tout Lui Faut in het ressort Houttuin, totdat afgelopen maandagavond de eerste kernvergadering werd belegd. Onder toeziend oog van de hoofdbestuursleden Chan Santokhi (voorzitter), Asiskumar Gajadien (ondervoorzitter) en de leden Murwien Leeflang, Henk Aviankoi en Krishan Thakoer, werd de eerste kern in dit gebied geinstalleerd. Mildred Pinas heeft de coordinatie van dit project namens de VHP in haar handen. Iets meer dan 150 personen waren aanwezig op deze kennismakingsvergadering. Na de kernistallatie, dienden er nog een aantal personen zich aan, die de VHP op Maretraiteproject willen vertegenwoordigen.
Voorzitter Santokhi gaf de aanwezigen aan dat ‘ook al zit de oranje partij in de oppositie, ze met kleine projecten en kennis groepen probeert te helpen’. “We kopen al een tijdje aardproducten van het binnenland op om deze door te verkopen in de stad. Op Sunny Point hebben we meer dan 60 vrouwen een knip- en naaicursus laten volgen. Nu mogen ze een project van UNDP uitvoeren. Als Maretraiteproject met een georganiseerd project op tafel komt, wil ik dat ook gaan realiseren”, beloofde Santokhi. De VHP-topman zei aan de nieuwe kern niet bang te zijn voor acties vanuit de tegenpartij voor de intrede van de Orange Movement op dit project.
De VHP zal volgens ondervoorzitter Gajadien eraan werken om 6 van de 7 zetels in het district Wanica binnen te halen. “Het ressort Houttuin, dat een van de 7 ressorten van het district Wanica is, heeft zich ook ten doel gesteld om op haar eigen kracht 1 zetel binnen te halen voor de VHP. Met de kracht van Maretraiteproject zal dat zeker haalbaar zijn.” Gajadien gaf aan dat tijdens de Meet The People-campagne van de VHP op dit project, ze heel veel ondersteuning heeft gekregen van de bewoners.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: