PL pakt de draad weer op

3Pertjajah Luhur pakt draad weer opNauwelijks een dag na de einde van de vastenmaand Ramadan draait de politieke partij Pertjajah Luhur (PL) weer op volle toeren. Ze bereidt haar volgende grote partijactiviteit voor en dat is een instructievergadering met alle structuren. Deze wordt zaterdag aanstaande gehouden te Dessa. Alle organen van de partij zijn uitgenodigd. Op deze bijeenkomst zal ook het ressortbestuur van Wanica geïnstalleerd worden. Verder zal informatie verstrekt worden hoe personen kandidaat gesteld kunnen worden voor DNA-, dr- en rr-posten. Ook de voorbereiding van de grote meeting van 09 augustus zal besproken worden. Deze meeting te Dessa zal afgesloten worden met een Bodo Kupat-viering volgens het gotong royong principe.
Volgens de PL hebben leden tijdens de afgelopen maand gevast en gebeden voor een vreedzame en beter Suriname. “Het kan zo niet doorgaan met het verkwistend en corrupt beleid van deze regering. Ons land staat nu internationaal bekend als een drugstaat. Duizenden kilogrammen aan drugs worden gevonden, afkomstig uit Suriname. Ons budget bestaat uit 80% leningen, we hebben een begrotingstekort van meer dan 7 miljard SRD. Wij willen allemaal veranderingen in het beleid, daarom moeten wij ons met ons allen inzetten, want de tegenstander zet ook alles op alles. Nog minder dan een jaar. Als we ons inzetten, ben ik ervan overtuigd dat we de winst gaan binnenhalen, met de wil van de Almachtige”, aldus de PL. De meeting te Dessa zaterdag begint om 20.00 uur.
Asha Gajadien-Bhagwat

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: