Pompbediende gaat met SRD 17.835 naar de winkel en wordt beroofd

De 19-jarige pompbediende Xavier is zondagavond overvallen voor een winkel aan de Hadji Rashied Pierkhanweg. Volgens verklaring van de pompbediende was hij naar de winkel. Toen hij ter plaatse aankwam, werd hij door twee mannen onder schot gehouden en werd hij beroofd van de dagopbrengst. In verband met het onderzoek heeft Dagblad Suriname met P.S., de eigenaar van het pompstation, gesproken. Volgens P.S. vernam hij van zijn werknemer dat hij is overmeesterd en beroofd van een geldbedrag van SRD 17.835. Het beleid binnen het bedrijf is dat een pompbediende maximaal een bedrag van SRD 500 bij zich mag hebben. Deze werknemer heeft de regel overtreden door zoveel geld bij zich te houden en vervolgens hiermee over straat te gaan. Hij heeft zonder te melden zijn werklocatie verlaten en is naar de winkel gegaan. Volgens de eigenaar heeft hij van twee getuigen vernomen dat de verdachte zelf het geld aan de twee mannen heeft overhandigd. Bovendien was er geen sprake van een wapen. De politie is ter plaatse geweest en het blijkt dat de beveiligingscamera van de bedoelde winkel niet werkt. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: