Enorme achterstanden in productie jaarverslagen staatsbedrijven

Minister Rabin Parmessar stelt enorm verbaasd te zijn toen hij vernam welke enorme achterstanden er zijn in de productie van jaarverslagen door staatsbedrijven, vallende onder het ministerie van Landbouw, Visserij en Veeteelt (LVV). “Ik heb mijn afdelingen gevraagd om de mensen gauw aan te schrijven, want we hebben een enorme achterstand wat dat betreft”, stelde de bewindsman gisteren tijdens de begrotingsbehandeling in De Nationale Assemblee (DNA). De bedrijven zijn vorige week aangeschreven om dit met de meeste voortvarendheid aan te pakken. Volgens Parmessar zullen de directeuren en raden van commissarissen (rvc’s) spoedig door hem worden uitgenodigd om alles met betrekking tot deze parastatalen te bespreken. Daaronder valt ook de stagnatie in productie van jaarverslagen.
FR

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: