Supporters Sophia – Guanini vechten met elkaar

De politie van Uitvlugt kreeg in het weekend een melding van een vechtpartij. Uit het onderzoek blijkt dat tijdens het Lidbondenwedstrijd Sophia – Guanini op het Randjietboys Sportcomplex de supporters van de twee voetbalverenigingen slaags raakten met elkaar. Twee leden van de BBS, die als toeschouwers in burgerkleding ook daar aanwezig waren, traden noodgedwongen op, omdat er over en weer met voorwerpen waaronder stenen werd gegooid.
Regiocommandant Lloyd Tolud zegt desgevraagd aan Dagblad Suriname dat een der BBS’ers een schot loste in de veilige richting om de partijen tot bedaren te brengen. Deze actie heeft wel geholpen en het werd rustiger. Het onderzoek naar de oorzaak is gaande.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: