Vingerkootje leerlinge geamputeerd door duw leerkracht

De politie van Rijsdijk heeft vrijdag een aangifte opgenomen van een ouder wiens kind op school een ernstige verwonding heeft opgelopen. Volgens verklaring van de familie S. was de leerlinge op school. Het is niet bekend wat zich precies heeft afgespeeld op de school. De onderwijzeres heeft op een bepaald moment het kind geduwd, met als gevolg dat de ringvinger van de scholier in de deurspleet terechtkwam. De deur ging keihard dicht, met als gevolg dat het vingerkootje verbrijzeld raakte. De leerling werd gebracht naar de RGD-poli te Lelydorp, alwaar het vingerkootje werd geamputeerd. In verband met deze zaak heeft de moeder aangifte bij de politie gedaan. De politie heeft in het belang van het onderzoek zowel het schoolhoofd alsook de leerkracht gehoord. De politie van Rijsdijk heeft deze zaak verwezen naar de afdeling Huiselijk Geweld (HG). Intussen is ook het ministerie van Onderwijs op de hoogte gesteld. Het onderzoek duurt voort.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: