Bardancing Carlito geheel afgebrand

De brandweer kreeg zaterdagavond omstreeks 23.06 uur een melding van een brand aan de Indira Gandhiweg aan de overkant van Pontbuiten. Brandweervoorlichter Olton Pinas zegt dat de brandweer binnen 6 minuten ter plaatse was. Op het adres aangekomen werd een uitslaande brand aangetroffen. Het betreft in deze het pand van Carlito Bardancing, een pand met een oppervlakte van 13 bij 20 meters. De bovenverdieping had 5 slaapkamers en een woonkamer. “Ten tijde van de brand was niemand boven”, zegt Pinas. Een persoon die in de bardancing was, ontdekte de brand en schakelde de brandweer in. De brandweer kon een gascilinder van 28 lbs uit het pand verwijderen. Het pand is volgens Pinas geheel afgebrand. Volgens de getuige die de brand ontdekte, is de brand in een van de slaapkamers boven begonnen. Het pand was niet verzekerd tegen brand en er hebben zich geen persoonlijke ongelukken voorgedaan.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!