Criminelen breken woning gepensioneerde politie-inspectrice in

Criminelen hebben hun kans schoon gezien om op donderdag 20 mei een inbraak te plegen thuis bij een gepensioneerde inspectrice aan de Brasiliastraat. Uit het politioneel onderzoek blijkt dat de inspectrice samen met haar echtgenoot omstreeks 20.45 uur het huis verliet. Omstreeks 01.15 uur toen het echtpaar thuiskwam, merkte zij op dat spullen op de vloer lagen. Zij liepen verder en merkten dat het huis compleet over hoop was gehaald. Het eerste van het echtpaar deed, was hun zoon roepen die in de woning lag te slapen. Toen zij geen antwoord kregen, snelden zij de bovenwoning naar de slaapkamer van hun zoon. De zoon was in diepe rust en was ongedeerd. De ouders die danig geschrokken waren, voelden zich een beetje rustig. Hierna werd de politie ingeschakeld en er werd toen gecontroleerd wat de daders hebben weggenomen. De buit betreft sieraden, die emotionele waarde hebben voor de benadeelde. Daarnaast zijn ook documenten weggenomen. De inbrekers hebben alle tassen die zij konden vinden doorzocht. Het is precies drie jaar terug dat inbrekers dit huis tot hun doelwit hadden gemaakt. De politie van Munder heeft de aangifte opgenomen en is doende de inbrekers op te sporen. Opvallend is dat de daders beide keren zelfde modus operandi hebben gehanteerd. Het onderzoek duurt voort.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: