Gestolen kluis van stichting leeg teruggevonden

Twee verdachten aangehouden

De recherche van Paramaribo heeft in samenwerking met politie Geyersvlijt de inbraakzaak van een stichting, waarbij inbrekers een kluis, een brushcutter en een blower hadden ontvreemd, opgelost. In deze zaak zijn de verdachten Quincy M. (27) en Revelino V. (22) aangehouden. Zij hebben tezamen en in vereniging met nog een verdachte deze inbraak gepleegd op dinsdag 14 mei aan de Aboenawrokostraat. Na goed speurwerk van de politie zijn de verdachten in beeld gebracht. De personalia van de derde verdachte zijn bekend bij de politie. Aan zijn opsporing wordt er gewerkt. De politie heeft de buitgemaakte kluis leeg aangetroffen op een onbebouwd perceel. De daders waren op twee momenten het pand binnengedrongen. De eerste keer namen zij de brushcutter en de blower mee. De tweede keer droegen zij de kluis weg.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: