Diamanten huwelijk voor echtpaar Kromopawiro-Sowidjojo

1Diamanten huwelijk voor echtpaar Kromopawiro-SowidjojoTe midden van hun kinderen, overige familieleden en genodigden herdacht het echtpaar Kromopawiro-Sowidjojo op zaterdag 18 mei het 60-jarig huwelijksjubileum. Het echtpaar heeft 60 jaren liefde en trouw met elkaar gedeeld, met als basis liefde, begrip, geduld en verdraagzaamheid.
Bij dit heugelijk feit bracht de districtscommissaris van Para, Armand Jurel, samen met de bestuursdienst een bezoek aan het echtpaar om hen namens de president van de Republiek Suriname te feliciteren en hen een enveloppe en bloemstuk te overhandigen.
Gimo Kromopawiro is geboren op 12 oktober 1938 in het district Suriname. Hij komt uit een gezin van 7 kinderen, waar hij het 6de van is. Hij heeft als jongeman gewerkt voor de Suralco tot aan zijn pensionering. Sini Kromopawiro-Sowidjojo is geboren op 12 december 1943 in het district Commewijne. Zij is altijd huisvrouw geweest en heeft de zorg van haar gezin altijd vooropgesteld. Veder houdt ze zich bezig met tuinieren.
Het echtpaar heeft 7 kinderen gehad, waarvan 2 reeds overleden zijn. Verder bestaat de familie uit 11 kleinkinderen en 4 achterkleinkinderen. De oudste kleindochter gaf aan blij te zijn dat haar grootouders nog te midden zijn van de familie.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: