Gewapende overval aan De Vierkinderenweg

Drie gemaskerde en gewapende criminelen hebben maandagavond een roofoverval gepleegd aan de De Vierkinderenweg. Uit het politioneel onderzoek blijkt dat een gezin gasten uit Nederland op bezoek had. Twee vrouwen zouden de volgende dag naar Nederland terugreizen. In verband met hun vertrek had het gezin een zitje thuis. De familie zat gezellig te praten op het balkon toen zij plotseling overmeesterd werden door drie criminelen. Onder bedreiging van hun wapens moesten zij naar binnen lopen en zij werden daarna in het huis beroofd van hun waardevolle spullen, waaronder ook hun geld en sieraden. Van de twee Nederlanders, te weten T.B. (54) en P.J., werden respectievelijk hun mobiele telefoon, paspoorten, Euro 800 en een halsketting met bijbehorende hanger meegenomen. Er waren drie Surinamers erbij en van hen werden ook sieraden, mobiele telefoons en een geldbedrag in SRD buitgemaakt. Het is vooralsnog niet bekend hoe de daders de plaats hebben aangedaan. De rovers waren plotseling het erf opgerend en hebben na hun daad te voet de plaats verlaten. Alle vijf slachtoffers zijn ongedeerd gebleven. Het probleem waarin de toeristen verkeren, is dat zij niet meer naar Nederland kunnen vertrekken, omdat hun paspoorten zijn buitgemaakt door de criminelen.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: