Marciano Tsang maakt comeback op worstelmat

Marciano “Kong” Tsang
Marciano “Kong” Tsang
“Maakt niet uit wie mijn tegenstander is”

De internationale worstelaar Marciano “Kong” Tsang maakt op zondag 26 mei zijn rentree na bijkans 7 maanden afwezigheid. Zijn laatste gevecht was op zondag 4 november 2018 in Barbados. Het ging om de Barbados Beach Wrestling Cup. Hij won toen in de zwaargewichtsklasse met 3-2 van de Barbadiaan Manning.
Bij terugkeer had de kampioen een blindedarmontsteking opgelopen en kon toen geen wedstrijden meer vechten. Tsang moest zelfs geopereerd worden. In de tweede week van februari was hij helemaal hersteld en heeft hij zijn training weer hervat. Zijn eerste gevecht staat gepland op zondag 26 mei. Marciano Tsang zegt tegen Dagblad Suriname dat hij nu weer fit is. “Ik hoop wel dat ik mijn wedstrijdritme zo snel mogelijk terug heb”, zegt hij.
Op zondag staat in het Sportcomplex Kwatta, een nationaal worsteltoernooi op programma. De tegenstander van Tsang is nog niet bekend. Hij geeft aan dat hij niet hoeft te weten wie zijn tegenstander is. “Ik ben er klaar ervoor. Ik doe me best om te winnen. Het maakt niet uit wie me tegenstander is’, vertelde de internationale worstelaar. Tsang is een zwaargewicht worstelaar (100kg) van de vereniging WV Commewijne.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: