Boze vrouw overgoot partner met kokend water

De 23-jarige Stephany H. moest zich maandag voor kantonrechter Maureen Dayala verantwoorden. Deze verdachte kreeg op 20 maart ruzie met haar partner. Uit boosheid zette zij opzettelijk water op vuur en goot dit vervolgens op haar vriend. Bij een korte ondervraging van de rechter beaamde de verdachte dat zij het feit heeft gepleegd nadat zij het vermoeden kreeg dat haar partner een buitenechtelijke relatie eropna hield. Zij had de telefoon van haar vriend onderzocht en kwam berichten tegen die haar vermoedens waar maakten. Uit boosheid heeft zij het strafbaar feit begaan. Officier van Justitie Shanta Mahadew wenst in deze zaak het slachtoffer als getuige te horen. Op 3 juni wordt het slachtoffer als getuige gehoord. De gevangenhouding van deze jonge vrouw blijft gehandhaafd.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: