Autobestuurder overvallen aan de Indira Gandhiweg

Drie criminelen hebben zondagavond een gewapende roofoverval gepleegd aan de Indira Gandhiweg. De criminelen hebben daarbij een autobestuurder overmeesterd en beroofd van zijn personenwagen, een Toyota Vitz. Volgens de aangever stopte hij langs de weg toen een gewapende crimineel met een vuistvuurwapen op hem afkwam. Onder bedreiging van het wapen moest de benadeelde opschuiven en plaatsnemen naast de bestuurder. Daarna kwamen nog twee rovers erbij. De rovers reden samen met het slachtoffer weg. Op een gegeven moment zag de benadeelde zijn kans schoon en sprong uit de rijdende wagen. Als gevolg hiervan heeft hij schaafverwondingen opgelopen. De buit betreft het voertuig, Euro 70 en een mobiele telefoon. De politie van Latour heeft de aangifte opgenomen.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: