Abop tekent samenwerkingsovereenkomst met eigen Christelijke beweging

1ABOP hoofdbestuur tekent samenwerkingsovereenkomst met deHet Abop hoofdbestuur tekende zaterdag een samenwerkingsovereenkomst met de eigen Christelijke beweging. “We hebben veel christenen binnen de partij, dit is een grote groep binnen Abop”, zei Edward Belfort namens de Abop. De Christelijke beweging van Abop is de grootste beweging binnen de partij. Belfort zegt dat deze beweging er mede voor zal zorgen dat Abop verkiezingswinst behaalt in 2020. De voormalig minister van Justitie en Politie zegt dat er binnen zijn partij veel artiesten zijn vertegenwoordigd, die verschillende hits scoren met hun muziek. Belfort wijst erop dat marrons het niet alleen goed doen in de muziek, maar ook een belangrijke rol vertegenwoordigen in de sport, met name voetbal. Hij staaft dit voorbeeld aan de hand van de resultaten van de club Inter Moengo Tapoe. Ook op het gebied van studie zegt Belfort dat de jongeren met een marronachtergrond goed vertegenwoordigd zijn op de universiteit. Voor Belfort is het duidelijk dat de marrongemeenschap een beslissende rol zal spelen bij de aankomende verkiezingen. “De meeste marrons hebben een gemeente waar zij naar toe gaan om hun geloof te belijden. De partij zal ervoor zorgen dat deze christelijke beweging zal groeien.” Christenen uit nagenoeg alle districten zijn afgereisd om de ondertekening van deze samenwerkingsovereenkomst en de gezamenlijke lofprijzing en aanbidding bij te wonen.
RB

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: