Oplichter die zich als ondernemer voordeed in de kraag gevat

Amit S. is op maandag 13 mei door de politie van het bureau Nieuwe Grond in verzekering gesteld ter zake oplichting. Amit deed mensen geloven dat hij een ondernemer was die allerhande goederen in het buitenland kon kopen en importeren. Om zijn geloofwaardigheid te vergroten misbruikte hij het logo van VS-Import zijnde een buitenlandsbedrijf. Tot nu toe hebben twee personen aangifte tegen Amit gedaan bij de politie. Hij heeft geld van die mensen ontvangen om auto’s voor hun te importeren. De politie heeft sterk het vermoeden dat Amit meer mensen heeft opgelicht. Die personen worden opgeroepen om in contact te treden met de politie van het bureau Nieuwe Grond op de telefoonnummers: 580677 en 582204.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: