President Bouterse neemt afscheid van oude ministers

00022.MTS.10_17_43_26.Still001In het kader van de recente aanpassingen binnen de ministerraad heeft president Desiré Bouterse de Raad van Ministers inclusief de recent vervangen ministers ontvangen op het presidentieel paleis. Het staatshoofd achtte het nodig de intussen ex-ministers te bedanken voor de geleverde bijdrage in de afgelopen periode aan de ontwikkeling van land en volk.
President Bouterse ontving de bewindslieden op vrijdag 17 mei 2019 in bijzijn van de vicepresident van de republiek Suriname, Michael Ashwin Adhin en raadsadviseurs van het kabinet. Na de afsluiting met het oud-team heeft het staatshoofd in een besloten meeting met het nieuwe regeerteam de prioriteiten en werkplannen doorgenomen.
De nieuwe ministers in het regeerteam zijn: André Misiekaba op het ministerie van Sociale Zaken en Volkshuisvesting; Rabin Parmessar op het ministerie van Landbouw Veeteelt en Visserij; Sergio Akiemboto op het ministerie van Natuurlijke Hulpbronnen; Vidjay Chotkan op het ministerie van Openbare Werken Transport en Communicatie.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: