Postverzender en verstrekkers ingesloten

Rechercheurs van de Narcoticabrigade hebben op zaterdag 4 mei de 33-jarige Guirmo, J. de 34-jarige Clarence, K. en de 27- jarige Mitchel, K. opgespoord en aangehouden op hun woonadressen.
Guirmo bood op dinsdag 9 april van dit lopend jaar een pakket ter verzending naar het buitenland aan bij een postbedrijf hier te lande. Bij controle door de douane is 82 gram cocaïne in het postpakket aangetroffen. Het pakket met inhoud is vervolgens voor verder onderzoek overgedragen aan de Narcotica Brigade.
Uit onderzoek is naar voren gekomen dat Guirmo het postpakket, inhoudende onder andere cocaïne, van Clarence en Mitchel ontvangen had om te posten. Op aanwijzing van Guirmo zijn Clarence en Mitchel opgespoord en aangehouden.
Hangende het onderzoek zijn deze drie mannen in verzekering gesteld door de Narcoticabrigade na overleg met het Openbaar Ministerie.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: