Marlon Rozenblad overweegt in zee te gaan met VHP

Marlon Rozenblad
Marlon Rozenblad
Het is ondertussen al enkele maanden dat de ondernemer Marlon Rozenblad vaarwel heeft gezegd aan de Algemene Bevrijdings- en Ontwikkelingspartij (Abop). Hij overweegt thans in zee te gaan met de Vooruitstrevende Hervormingspartij (VHP). Dit bevestigt Rozenblad tegenover Dagblad Suriname. In het jaar 2014 sloot hij zich aan bij Abop. Rozenblad wenste niet in details te treden over zijn aftreden bij deze politieke partij. Wel voegde hij eraan toe dat persoonlijke redenen doorslaggevend zijn geweest voor dit besluit. “Ik ben in ieder geval niet van plan om ‘paars’ te worden. Surinamers zijn gauw geneigd hun eigen mening te etaleren. Mijn gezin en ik hebben besloten om uit persoonlijke redenen uit te treden.” Vrijwel elke politieke partij in Suriname heeft Rozenblad benaderd, echter noemt hij zichzelf in dit stadium apolitiek. “Ik kijk nog even uit, maar een partij die ik wel in overweging heb, is de VHP”, aldus Rozenblad.
KSR

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: