Bouterse: ‘We gaan Waidoe heel goed inzetten’

William Waidoe
William Waidoe
President Desi Bouterse heeft grote plannen voor de pas overgelopen assembleelid William Waidoe van de PL. “In elk geval ben ik bijzonder blij met Waidoe. Er zijn NDP’ers die zeggen dat hij niks achter zich heeft. Al haalt Waidoe nul zetels, ben ik bijzonder blij met hem. Ik weet wat ik heb aan Waidoe. We gaan hem heel goed inzetten. Maak je daar geen zorgen over”, zei het staatshoofd, die tevens voorzitter is van de Nationale Democratische Partij (NDP), gisteren op een persconferentie. Bouterse benadrukte dat mensen vrij zijn om te interpreteren wat zij zelf vinden van de recente verklaring in het parlement en de uitspraken in de media van Waidoe. Hijzelf heeft wel verstaan wat deze Nickeriaanse volksvertegenwoordiger heeft gezegd. Onder meer de NDP-parlementariër Rachied Doekhie heeft zich kritisch uitgelaten over de ex-PL’er. Doekhie vindt dat Waidoe geen toegevoegde waarde meeneemt naar de paarse partij.
FR

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: