Rovers schieten slachtoffer aan beide benen

De politie van Munder kreeg woensdagavond een melding van een gewapende overval, waarbij de rovers het vuur hebben geopend op een slachtoffer. Dit geval deed zich voor aan de Sahadewlaan. De politie kwam na de melding ter plaatse en trof het slachtoffer aan. Hij had schotverwondingen aan zijn beide benen. Van de vriendin van het slachtoffer vernam de sterke arm dat drie gemaskerde en gewapende criminelen het terrein van het slachtoffer hadden bestormd. Daarbij hebben zij de vriendin van het slachtoffer opgedragen om naar binnen te gaan, daar zij niets met haar te maken hadden. Volgens haar zaten zij en haar vriend te praten toen zij werden overmeesterd door het trio. Kort daarna hoorde zij twee schoten afgaan en rende zij naar buiten. Tot haar schrik zag zij dat haar vriend was beschoten aan zijn beide benen. De buit betreft een geldbedrag van Euro 100, SRD 5000, een halsketting en persoonlijke documenten. Na de daad verlieten de rovers de plaats weer te voet. De politie is bezig de daders op te sporen.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: