Politie vordert rijbewijs dronken Sanjay H. in

De politie van het ressort Lelydorp heeft op maandag 13 mei het rijbewijs van de 34-jarige Sanjay H. ingevorderd.
Op zondag 12 mei belde iemand maar de politie van het bureau Lelydorp. Volgens de beller reed een auto met een hoge snelheid zigzag over de weg in de richting van
Lelydorp. De kleur en kenteken nummer van de auto werd daarbij doorgespeeld aan de Politie.
De politie zette toen een verkeerscontrole op nabij het politiebureau. Op een bepaald moment kwam het voertuig in kwestie aangereden. De autobestuurder werd tot stoppen gesommeerd en daarbij werd door de politieambtenaren geconstateerd dat hij zwaar onder invloed van alcohol verkeerde. De bestuurder bleek de 34- jarige Sanjay, H. te zijn. Hij had zijn rijbewijs ook niet bij zich. In de auto trof de politie een halve fles rum aan.
Sanjay werd overgebracht naar het politiebureau, alwaar hij onderworpen werd aan een blaastest. Hij blies 910 microgram alcohol per liter uitgeademde lucht uit. Dit was veel hoger dan de toegestane alcoholpromillage van 220 microgram. Sanjay werd ter ontnuchtering opgehouden op het bureau. Toen hij op maandag 13 mei nuchter was is hij voorgeleid en na verhoor heen gezonden, nadat zijn rijbewijs is ingevorderd. Het rijbewijs zal samen met een dossier worden opgestuurd naar het Openbaar Ministerie voor verdere afhandeling.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: