Parmessar aanvaardt uitdaging op LVV

IMG_6482“Het is een mooie, grote en dankbare uitdaging” reageert Rabin Parmessar bij het aanvaarden van zijn nieuwe rol als minister op het ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV). Parmessar zal vanaf 16 mei 2019 de scepter op voornoemd ministerie. De bewindsman werd bij zijn aankomst op zijn werkplek warm ontvangen door de directie, staf en personeelsleden van LVV. De ad-interim minister Ronni Benschop van het ministerie van LVV heeft bij overdracht zijn minister-collega succes toegewenst.
Volgens de nieuwe minister beseffen veel mensen het belang niet van dit ministerie. De drie sectoren zijn divers en uitgestrekt. Hij zal met de directie en staf doornemen wat de prioriteiten zijn en een plan van aanpak opzetten voor de issues. Met de bestaande middelen en de creativiteit van allen zal in het belang van het land en de komende generaties gewerkt worden.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: