Alegre wint van Suristars op Curaçao

1 AlegreSVV Alegre (35+) ontspanningsvoetbalvereniging vertoefde van 8 tot en met 12 mei op Curaçao voor het spelen van een vriendschappelijke interland tegen Suristars van Curaçao. Suristars bestaat uit voetballers van Surinaamse afkomst die daar werken en wonen. Het was een heel spannende wedstrijd. Aan het eind was SVV Alegre de betere ploeg en zij won de wedstrijd met 2-1. De score had in feite veel hoger moeten zijn, maar de spitsen zijn te slordig omgegaan met de vele doelrijpe kansen. Maar liefst 4 keer raakte de bal de paal en 4 keer stonden de spitsen oog in oog met de doelman van Suristars. De doelpunten van Alegre kwamen van Naushad Nizzamoedin en Steffen Wongsoredjo. De ploeg van Alegre is nu al bezig met haar planning om het volgend jaar weer naar Aruba te gaan voor zo een interland wedstrijd.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: