3 maanden cel voor stelen creoline en poederzeep

Rajesh T. en Bajaku G. zijn elk veroordeeld tot een celstraf van 12 maanden, waarvan 9 maanden voorwaardelijk, voor het stelen van grote hoeveelheden creoline en poederzeep uit het magazijn van NV Consolidated Industries Corporation (CIC). Rajesh was als security guard werkzaam bij het bedrijf en zag kans om samen met zijn comparant de voornoemde spullen in de avonduren in een bestelbus in te laden en deze door te verkopen aan een winkelier. Door intern onderzoek, waarbij beelden op beveiligingscamera’s zijn bekeken, zijn zij toch betrapt. Rajesh geeft toe dat hij de spullen heeft meegenomen, maar beweert dat hij door Bajaku was benaderd. Voor zijn hulp kreeg hij dan SRD 3.500. Aan de andere zijde beweert Bakaju dat juist hij benaderd was door Rajesh. Nadat hij in eerste instantie weigerde mee te doen, kwam hij later toch terug op deze beslissing vanwege de financiële problemen waarin hij zat. Volgens hem zijn er tot 5 keren toe goederen weggenomen. De opbrengst is volgens deze verdachte eerlijk tussen de 2 verdeeld. Met deze straffen blijven beide veroordeelden op vrije voeten.
FR

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: