Bushouders zijn nog steeds in afwachting op aanpassing bustarieven

De particuliere bushouders vragen zich nog steeds af waar de aanpassing van de bustarieven blijft. De voorzitter van de Particuliere Lijnbushoudersorganisatie (PLO), John Mahadewsing, heeft hen namelijk al een poosje voorgehouden dat die verhoging 100% zal plaatsvinden. Tot nog toe vormde de gezondheidstoestand van Patrick Pengel, minister van Openbare Werken, Transport en Communicatie (OWT&C), de enige reden voor de sta-in-de-weg, zoals Mahadewsing dat zelf heeft aangegeven. Thans krijgen de bushouders de indruk dat er wederom niets terecht zal komen van het voornemen van PLO om de achterhaalde bustarieven aan te passen. Zij zijn het wachten al zat en wensen spoedig een oplossing. Over de kostencalculatie wordt er binnen PLO eveneens de kaken stijf op elkaar gehouden. Het is merkwaardig dat de PLO geheimzinnig omgaat met die kostencalculatie, die overigens de basis zal vormen voor de eventuele nieuwe prijzen voor een particuliere busrit.
KSR

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: