25-jarige verdachte dreigt slachtoffer te vermoorden

“Efu unu no lusu mi, mi o go kiri a sma”

De 25-jarige Chris M. dreigde meerdere malen gisteren in de rechtszaal om een vrouw te zullen vermoorden indien hij niet door de rechter op vrije voeten wordt gesteld. Kantonrechter Lydia Ravenberg trok zich niets van deze bedreigingen van deze verdachte aan en maakte het hem duidelijk dat zoiets hem nog een strafbaar feit in zijn dossier zou kunnen opleveren. Chris is bootsman op de grens tussen Albina en Saint-Laurent-du-Maroni. Hij zou op 30 januari het slachtoffer Lydia P. met de dood hebben bedreigd en op 12 maart vervolgens 13 shutters van de woning van de vrouw hebben kapotgeslagen. Volgens de verdachte wordt hij onnodig door deze vrouw bezwaard, omdat zij jaloers op hem is. “Efu unu no lusu mi, mi o go kiri a sma”, benadrukte deze zeer geïrriteerde verdachte meerdere malen. Hij is eerder al drie keren voor strafbare feiten voor de rechter verschenen en ook nog veroordeeld. De magistraat besloot meteen een psychologisch rapport van deze verdachte te gelasten. Op de strafzitting van 11 juli zal zij twee getuigen horen. Chris benadrukte kort voor het uitstel van deze rechtszaak dat hij weigert om naar de arts te gaan.
FR

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: