Bloementuin pakt uit met Moederdag

3Moederdag Planten BazaarIn verband met Moederdag houdt de bloementuin van vrijdag 10 tot en met zondag 12 mei een grote 3-daagse Moederdag Planten Bazaar aan de Letitia Vriesdelaan. “In de orchideeëntuin tegenover LVV zullen diverse bloeiende orchideeën te bewonderen zijn”, laat voorzitter John Sahibdin weten. Naast orchideeën zijn ook bloeiende sierplanten, geoculeerde vruchtbomen, tuinattributen en verschillende kamerplanten te vinden. “Moederdag is onze grootste activiteit”, vertelt Sahibdin. De voorzitter verwacht net als vorig jaar een grote opkomst. Ondanks de regen kwamen de mensen toen massaal naar de bloementuin. Naast planten zijn er ook diverse hapjes en drankjes te vinden. De toegang is vrij.
RB

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: