Verdachte aangehouden voor oplichting en valsheid in geschrifte

De 40-jarige Franklin Z. is op zaterdag 27 april door de afdeling Fraude aangehouden en na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. Franklin wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan oplichting en valsheid in geschrifte. Hij moet met valse eigendomspapieren een ondernemer hebben bewogen tot afgifte van een groot geldbedrag.
Toen de ondernemer doorhad dat hij beet was genomen, deed hij aangifte tegen Franklin. De verdachte werd opgespoord en op 27 april aangehouden.
Ter voorkoming van ongerief doet de afdeling Fraude een beroep op belanghebbenden om alvorens tot de aankoop van een perceel of woning over te gaan, zich steeds tot de officiële instanties zoals Glis te wenden. Bij deze instantie kan men nagaan of de verkoper inderdaad de eigenaar is van zo een pand of kavel of als die persoon gerechtigd is tot verkoop te mogen overgaan.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: