Parlementariërs, regeringstoppers, vakbondsleiders en bedrijven trekken miljoenen uit werkrekeningen Financiën bij SPSB

Jogi: ‘Binnenkort kom ik met nog meer informatie’
De Assembleeleden Mahinder Jogi en Carl Breeveld hebben president Desi Bouterse vragen gesteld over werkrekeningen die het ministerie van Financiën heeft geopend bij de Surinaamsche Postspaarbank waarop gelden ten behoeve van de Staat worden gestort.
Er vinden volgens hen trekkingen plaats van de rekening die in de miljoenen SRD’s, Euro’s en US dollars lopen. Uit bronnen verneemt Dagblad Suriname dat politici, parlementariërs, regeringstoppers, vakbondsleiders, instanties, stichtingen en bedrijven gretig geld trekken van deze rekeningen.
Een ondernemer uit Commewijne zou 5 miljoen euro hebben getrokken uit deze rekeningen, terwijl ook de leider van een vakcentrale gebruik heeft gemaakt van SRD 5 miljoen.
Een andere vakbondsleider heeft SRD 80.000 getrokken.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: