Kruisland: ‘NDP mag geen kans meer krijgen om land te besturen’

3KruislandOp zondag 28 April heeft de Nationale Partij Suriname (NPS) aan de Javaweg een bijeenkomst gehouden, waarbij er is gesproken over  zaken betreffende het land en de verkiezingen. De ondervoorzitter van het congresbestuur, Arnold Kruisland, gaf aan dat de NPS alleen de verkiezingen moet ingaan. Verder zei hij dat de NDP niet meer de kans mag krijgen om het land te besturen.
Ondervoorzitter Jerrel Pawiroredjo  van de partij verzekerde de aanwezigen dat onder NPS ‘yu kan sabi dati a kondre e seti’. “Er moeten eerlijke en integere mensen het land besturen, anders gaat het verkeerd. We moeten genoeg stemmen hebben om een bepaalde stem in de regering te hebben”, aldus Pawiroredjo.
Partijvoorzitter Gregory Rusland en Pawiroredjo beantwoordden vragen van de aanwezigen. Twee opmerkelijke vragen waren wat de eerste prioriteit zal zijn van de frambo partij bij machtsovername en wat het beleid zal zijn met betrekking tot gezondheidszorg.  Het antwoord op de eerste vraag was dat het financiële probleem eerst ter hand genomen zal worden. “Efu yu wani bung gi unu srefi, pikin en granpikin, dan a alternatief na NPS”, zei de partijvoorzitter. Er is beloofd dat ‘de groene partij het land zodanig kan besturen dat het weer tot ontwikkeling komt’. Het lid Rodney Ravales gaf in zijn speech aan dat bij de NPS  het land Suriname op de eerste plaats staat. “De partij die altijd gaat bestaan. We hebben de mensen die de hersenen hebben en verstandig zijn om het land te besturen”, aldus Ravales.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: