Kluis met USD 200.000 weggedragen bij inbraak 

De politie van Nieuwe Haven kreeg woensdagochtend omstreeks 05.00 uur een melding van een inbraak in een pand aan de Zwartenhovenbrugstraat niet ver van Dagblad Suriname. De inbrekers zijn via de derde verdieping de zaak c.q. het pand binnengedrongen. In gesprek met Dagblad Suriname zegt de ondernemer dat hij omstreeks 05.00 uur waker werd door een gestommel. Hij keek in de richting vanwaar het geluid kwam en zag dat zaken waren kapotgeslagen. Uit vrees hield hij zich schuil in het pand. Hij woont samen met nog drie anderen in het pand. Na de daad zijn de inbrekers ervandoor gegaan met de kluis van de benadeelde, waarin hij USD 200.000 had bewaard. Het onderzoek in deze zaak duurt voort. De daders zijn vooralsnog onbekend.
Saskia Bandhan 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: