NPS-bijeenkomst te Goede Verwachting

1NPS Goede Verwachting.1De Nationale Partij Suriname heeft voor vrijdag 3 mei aanstaande een politieke bijeenkomst uitgeschreven, die zal worden gehouden aan de Quarcastraat te Goede Verwachting in het district Wanica. Het NPS-afdelingsbestuur ter plaatse zal worden gekozen en geïnstalleerd. Aangekondigd is dat voorzitter Gregory Rusland van de gelegenheid gebruik zal maken om de politieke verwikkelingen ‘kritisch tegen het licht te houden’. ‘Onder meer zal het beleid van de regering worden besproken. Een beleid overigens dat iedereen in de samenleving in het ongewisse laat en vol zit met besluiten die telkens blijken zonder deskundigheid tot stand te komen. Hierdoor lijden vooral productie- en planningsprocessen onherstelbare schade. De bevolking wordt continu in de spanning gehouden. Dat is te merken op elk niveau van de samenleving.’ De NPS verwacht een goede opkomst op vrijdag 3 mei.
HD

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: