Publiek verrast door deelname staatshoofd aan AVD

1Het publiek langs de weg verrast door deelname staatshoofd aan AVD1
1Het publiek langs de weg verrast door deelname staatshoofd aan AVD2President Desi Bouterse en first lady Ingrid Bouterse-Waldring hebben meegelopen op de laatste dag van de 55ste BVVS-Fernandes Mc Donalds Avondvierdaagse (AVD). De president en first lady hebben meegelopen met de culturele manifestatie. De politicus Edward Belfort bleef niet achter en liep ook mee met de Avondvierdaagse. Tijdens de avondvierdaagse wees de politicus de samenleving erop dat hij zijn dansschoenen niet achter had gelaten, en danste samen met de groep van Abop die in groten getale aanwezig was. De president, tegelijkertijd voorzitter van de Nationale Democratische Partij (NDP), genoot samen met zijn delegatie eerst van de voorbijgaande groepen en sloot zich daarna aan bij de groep. Het publiek langs de weg was verrast en verwelkomde het staatshoofd hartelijk.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: