Paul Somohardjo: PL wil zetel behouden in Saramacca

1Paul SomohardjoVoor de partijvoorzitter van de PL staat het als een paal boven water. ‘PL gaat een zetel blijven behouden in Saramacca.’ Tegenover Dagblad Suriname blikt Somohardjo terug. De PL was in 2010 alleen de verkiezingen ingegaan en had een zetel in de wacht gesleept. In 2015 was de PL in combinatieverband met de V7 de verkiezingen ingegaan en behaalde ook een zetel. De PL-voorzitter verklaart dat de PL niet gestoeld is op etnische gronden. De PL beweert een differentatie van DNA-kandidaten qua etnische achtergronden naar voren te schuiven. Afgelopen zaterdag hield de PL een opwarmingsbijeenkomst te Groningen in het district Saramacca. De voorzitter blikt bijzonder tevreden terug naar de opkomst. Tijdens deze gelegenheid heeft de installatie en herinstallatie van kernen plaatsgevonden uit de volgende ressorten: Jarikaba, Kampong Baroe, Leidingen, Groningen, Calcutta, Sidoredjo en Peperhol. Op deze dag heeft ook de opening plaatsgehad van de weekendwinkel in het district waar burgers in de gelegenheid gesteld worden om goederen en levensmiddelen tegen de kostprijs te kopen. Transport van deze goederen is geheel voor rekening van de partij en wordt door de partij gesubsidieerd. Op zaterdag 7 juli vindt een massameeting plaats in het district.
Asha Gajadien-Bhagwat

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: