Vier autodieven gearresteerd 

De politie van Kwatta heeft maandag vier verdachten gearresteerd aan de Kwattaweg. Uit het politioneel onderzoek blijkt dat een voertuig vorige week bij een autohandelszaak was ontvreemd. De sterke arm kreeg een tip binnen dat
het gestolen busje zou worden verkocht op Kwatta. Na intensief onderzoek sloeg de politie toe en op het bedoeld adres werden vier mannen aangetroffen. Drie werden terstond aangehouden en de vierde zag kans om van daar te
vluchten. Hij werd dezelfde dag aangehouden. Deze verdachten zouden de wagen verkopen. In het belang van het verdere onderzoek is het viertal in verzekering gesteld. Het gestolen voertuig is teruggevonden. De politie gaat na
of deze verdachten nog meer op hun kerfstok hebben. Het onderzoek duurt voort.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: